Ірина Білик була у романтичних стосунках із хореографом Дмитром Коляденком і це було справді яскраво.

Ще яскравішим було їхнє розставання, адже Дмитро – задоволено ревнивий чоловік і про його сцени Білик розповідала дуже багато. Нещодавно пара підігрівала чутки про те, що вони помирилися, адже їх не раз бачили разом, але чутки виявилися не більшими, ніж і справді чутками.

Ірина Білик. Фото: скріншот YouTube
Ірина Білик. Фото: скріншот YouTube

Чутки ці припинилися, коли Діма Коляденко в одному зі своїх останніх інтерв'ю заявив. що його нічого не пов'язує з Іриною Білик. Нібито він неодноразово намагався відновити відносини, але постійно Ірина ставила перепони. Нині й Білик дала невелике інтерв'ю, де зізналася, як посварилася з ним.

Ірина Білик розповіла, що вони не розмовляли аж півроку. Саме цим і була зумовлена гостра реакція телеведучого на питання щодо співачки. Хоча ще 2 роки тому він, не припиняючи, фліртував з нею.

Співачка зараз підтвердила, що їм таки вдалося з Дмитром налагодити стосунки і вони помирилися. Але зробили це суто заради концерту. Тобто на даний момент між ними все ще є холод.

“Ми помирилися. Я півроку з ним не розмовляла, але заради концерту помирилися”, – сказала знаменитість у новому коментарі.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко, фото з соцмереж
Ірина Білик та Дмитро Коляденко, фото з соцмереж

Читайте також:

"Димі подобається, як Іра рот відкриває": Ірина Білик натякнула на возз'єднання з Коляденком.

Ваш зять виявився "фекаліями": Ірина Білик висловила в обличчя мамі Наташі Корольової все, що думає про Тарзана.