Під час трансляції Xbox Gamescom GSC Game World показала нове відео своєї довгоочікуваної гри STALKER 2: Heart of Chernobyl. Відео підкреслює напружений та стратегічний характер нічних битв у грі, демонструючи небезпеки, з якими гравці зіштовхнуться у Зоні відчуження.

Нове відео наголошує на труднощі ведення бою вночі, де гравці зіткнуться з бандитами та іншими різними загрозами. Бойова система вимагає ретельного планування, при цьому гравцям необхідно стратегічно ховатись, ефективно використовувати укриття та вчасно використовувати аптечки, щоб вижити у зіткненнях.

Окрім людських ворогів, гравці зіткнуться з різними мутантами, включаючи особливий вид, який може маскуватись та здійснювати раптові атаки, перш ніж швидко зникнути. Ці зіткнення створені напруженими та непередбачуваними, що додає загальної атмосфери гри.

СТАЛКЕР 2
СТАЛКЕР 2

У міру просування гравці зможуть знаходити та покращувати своє спорядження, включаючи зброю та інше обладнання. Це буде необхідно для боротьби з дедалі більш небезпечними загрозами у Зоні.

Також розробники створили докладний та великий світ, наповнений численними локаціями та предметами, які навіть вони продовжують знаходити під час повторних відвідин. Гра наповнена випадковими зустрічами і невеликими історіями, що виникають, які посилюють глибину і реалізм ігрового всесвіту.

Гравці матимуть значну свободу у тому, як вони підходять до ситуацій, з можливістю вибору між милосердними чи жорстокими методами. Однак гра вводить моральну складність, попереджаючи, що надмірна жорстокість може мати наслідки, потенційно караючи гравця за його дії.

STALKER 2: Heart of Chernobyl продовжує викликати хвилювання обіцянкою багатого, захоплюючого досвіду в постапокаліптичному світі. Гра створена, щоб кинути виклик гравцям не лише своєю бойовою механікою та механікою виживання, але й етичними рішеннями, які їм доведеться приймати під час гри.

Читайте також:

"Мафія 3" переплюне GTA 6? Легендарна гра Mafia повертається із крутою новинкою

Розробники STALKER 2: Heart of Chornoby показали відкритий світ довгоочікуваної гри: пориньте в сагу хорору