Студія Hangar 13 офіційно анонсувала Mafia: The Old Country, нову частину улюбленої кримінальної серії.

Спочатку анонсована ще в 2022 році, тепер гра більш конкретно видно на горизонті, хоча подробиці поки що залишаються мізерними. Анонс супроводжувався коротким тизером, який, хоч і не містив ігрових кадрів, вже викликав значний інтерес у шанувальників.

Гра, яка має стати приквелом до ранніх ігор серії, досліджуватиме походження злочинної сім'ї на Сицилії в 1900-х роках. Це знаменує собою відхід від американо-орієнтованих оповідань попередніх ігор, обіцяючи свіжий, але знайомий сеттинг, просочений «справжнім реалізмом» та «багатим сюжетом», двома відмінними рисами франшизи Mafia.

Mafia: The Old Country
Mafia: The Old Country

Хоча конкретні деталі тримаються в таємниці, перші великі одкровення про гру очікуються у грудні, ймовірно, під час церемонії вручення нагород The ​​Game Awards. Шанувальникам не доведеться довго чекати, щоб отримати гру, оскільки її вихід запланований на 2025 рік на ПК, Xbox Series і PlayStation 5. Гра вже представлена ​​в Steam, що ще більше підігріває очікування.

Витік інформації та чутки припускають, що історія буде зосереджена на Енніо Сальєрі, босі мафії, на якого Томас Анджело працював в оригінальній грі Mafia.

Цей зв'язок з першою грою схвилював багатьох, особливо з урахуванням того, що, за чутками, нова частина повернеться до лінійного стилю оповідання, що нагадує перші дві гри, що контрастує з підходом відкритого світу. Цей акцент на оповіданні та розвитку персонажів може стати поверненням до форми для серії, яку як хвалили, так і критикували за її еволюцію протягом багатьох років.

Читайте також:

Розробники STALKER 2: Heart of Chornoby показали відкритий світ довгоочікуваної гри: пориньте в сагу хорору

"Грай з моїми..." Тіна Кароль здивувала раптовою зміною образу

Брутальний як Dodge: українцям показали новий Lanos: як виглядає модель S-line