Huawei збирається випустити перший у світі споживчий складний смартфон із двома шарнірами, що дозволить йому складатися у три секції.

Спочатку очікувалося, що його буде випущено до кінця року, але тепер китайський технологічний гігант підтвердив, що пристрій надійде у продаж наступного місяця.

Huawei складається втричі
Huawei складається втричі

Цей інноваційний смартфон зробить Huawei першою компанією, яка представить споживачам складний пристрій утричі, перевершивши таких конкурентів, як TCL та Samsung, які продемонстрували лише прототипи подібних конструкцій.

Очікується, що розгорнутий екран цього смартфона матиме діагональ близько 10 дюймів, що робить його життєздатною заміною планшета. У складеному вигляді він, як очікується, нагадуватиме розмір стандартного смартфона, пропонуючи універсальність у своєму форм-факторі.

Huawei складається втричі
Huawei складається втричі

Подробиці про технічні характеристики пристрою залишаються мізерними, але спливла фотографія, на якій генеральний директор Huawei тримає смартфон. Пристрій виглядає товстішим за поточні складні моделі, хоча він не такий громіздкий, як можна було б очікувати від телефону з таким революційним дизайном.

Huawei складається втричі
Huawei складається втричі

Майбутня новинка може встановити новий стандарт на ринку складних смартфонів, поєднуючи зручність смартфона з функціональністю планшета.

Читайте також:

Несподіване відкриття: як насправді смартфони впливають на наше здоров'я

Брутальний як Dodge: українцям показали новий Lanos: як виглядає модель S-line

Ви про це можете пошкодувати: чому не можна заряджати смартфон через прикурювач в автомобілі