Гумористка Тетяна Лазарєва вже кілька років живе в іспанській Марбельї у власному двоповерховому будинку. Там Тетяна Лазарєва проживала ще до спецоперації, проте раніше все ж таки їздила до Росії, але після ракетних ударів по мирному населенню України, Лазарєва до Росії ні ногою. Через війну в Україні Тетяна Лазарєва яро критикує російську владу і різко висловлюється на адресу співвітчизників, які "стоять горою за Путіна". Сьогодні, 9 травня, Тетяна Лазарєва знову дала привід своїм недоброзичливцям поговорити.

Так, сьогодні, 9 травня, Тетяна Лазарєва опублікувала у своєму Instagram відеозапис, який вона зробила в салоні авто. Тетяна Лазарєва на камеру зачитала вірш режисера Євгенії Беркович, який у травні 2022 року створив величезний резонанс у російському суспільстві. Тоді, на минуле 9 травня, були тисячі перепостів, лайка, захоплення та здивовані питання.

Рядки цього вірша розповідають про те, як до чоловіка уві сні приходить дід-фронтовик і просить забути про нього назавжди. Дід, який пройшов зі зброєю в руках до Берліна, просить свого онука відпустити його "на спокій", і не згадувати про Велику Перемогу та не брати участь в акції "Безсмертний полк".

"9 травня. Це завжди було свято зі сльозами на очах", - підписала кадри Тетяна Лазарєва.

"Чи новин перебрав, чи вина в обід, тільки вночі до Сергія прийшов його дід, що воював. Сів на ікеївську табуретку, спиною затуляючи двір за вікном. У мене, каже, до тебе, Сереженько, розмова.

Чи не міг би ти, любий мій, коханий онук, ніколи, нічого не писати про мене у фейсбук? Ні в якому контексті, ні з літерою сет, ні без літери зе, просто візьми і не роби цього, просить дід ніяких перемог моїм ім'ям, взагалі ніяких перемог.

Так само, він продовжує, я був би радий, Якби ти не носив мене на парад, я прошу тебе дуже (і робить так рукою), мені не потрібен полк, ні безсмертний, ні смертний, Сереженька, ніякий. Відпусти мене на спокій, Сергію, я заслужив спокій.

Так, я знаю, що ти трудяга, розумниця, ліберал, Ти все це не вибирав, Але ж я теж не вибирав! Ми прожили життя, важке та одне. Можна ми більше не ілюструватимемо вам війну? Ми вже всі, хлопці, нас забрала земля. Можна ви якось самі. Якось уже з нуля. Не потрібна нам ні ваша гордість, ні ваш таємний сором. Я прошу тебе, зроби так, щоб я був нарешті забутий.

Але ж я забуду, як у російському музеї ми шукали дев'ятий вал, як я прокинувся мокрий, а ти мене одягав, як читали Пришвіна, як шукали в атласі полюса, як ти мені пояснював, чому на небі така біла смуга за будь-яким літаком, як подарував мені збільшувальне скло.

Нічого, відповідає дід, зникаючи. Адже тобі і це не допомогло!"

Цей ролик обурив багатьох передплатників Тетяни Лазарєвої. Так, росіяни заявили, що актриса просто знущалася у святе для багатьох росіян свято:

  • "Вічно якусь гидоту, в такий день. Слів немає";
  • "Свято справді, зі сльозами на очах, але вже не для вас Тетяна";
  • "Вина в обід - це Ви про себе Танюша?";
  • "Хто не пам'ятає минулого, у того немає майбутнього! Ти зрадила пам'ять свого народу та батьківщини, яка тобі дала життя, освіту! Поїхала і живи там спокійно! Працюй, а не заробляй мерзенними плітками протеасома! Вийди від нас чудовисько!", - лають Лазарєву в Мережі.

Читайте також:

Закинула ногу на ногу: Алла Пугачова показала пікантну позу і похвалилася молодшою ​​зовнішністю

Її важко дізнатися: дружина депутата Тищенка набрала 17 зайвих кілограмів. Фото

Медики намагаються врятувати Петросяна: у нього не витримало серця. Що відомо