Російський артист Філіпп Кіркоров продовжує яро підтримувати президент Росії Володимира Путіна. Очевидно, що вони мають багато спільного. Наприклад, вони обоє вважають себе королями у своїй сфері діяльності, а також, зважаючи на все, користуються послугами одного й того ж пластичного хірурга.

Про нові трансформації Кіркорова не говорив лише лінивий. "Короля" тепер не впізнати: платинова борода та волосся додали йому два десятки років, лінзи зробили з нього сліпого "ходока" з "Ігри престолів". Одне тільки незмінне - зарозумілість і амбіції, адже навіть за таких жахливих змін у зовнішності Кіркоров продовжує вважати себе чи не головним артистом РФ. А тепер артист вирішив поділитись деталі свого перевтілення. Докладніше про це інформує Главред.

"Після хірургічних операцій, що омолоджують, перед польотом я одягаю компресійну білизну. Щоб тромбозу не було!", - Заявив Кіркоров.

Також артист зазначив, що після пластики перестав нормально спати. А ще "Король" змінив форму та колір брів, які надто контрастують із білою бородою та кольором волосся. Тепер у Кіркорова брови пливуть нагору і є чорними, як його болгарська душа.

Скріншот із мережі

Читайте також:

Закинула ногу на ногу: Алла Пугачова показала пікантну позу і похвалилася молодшою ​​зовнішністю

Її важко дізнатися: дружина депутата Тищенка набрала 17 зайвих кілограмів. Фото

Медики намагаються врятувати Петросяна: у нього не витримало серця. Що відомо