"Караоке на Майдані" - колись популярне телешоу, яке збирало біля екранів телевізорів мільйони українців. Беззмінний ведучий проєкту Ігор Кондратюк періодично згадує про кумедні історії зі зйомок, чим з радістю ділиться з шанувальниками.

Докладніше про новий випадок інформує ТСН.

Зокрема програмі STAND UP Battle Club шоумен згадав, як колись на зйомку проєкту приїхав колишній президент-втікач Віктор Янукович. На той час відбувалися зйомки дитячої версії програми, яку дуже хотів відвідати прем'єр-міністром України Віктор Янукович, який планував висуватися на пост президента. Один з учасників співав пісню "У траві сидів коник". Однак коли запис шоу передали на канал, керівництво сказало Кондраютку, що в пісні є слово "сидів", тому вони не випускатимуть його:

"Я говорю: "Дитяча пісня, ви там взагалі поїхали?". Мені кажуть: "Ні, нам сказали чітко ніяк не компрометувати Януковича". ?". Мені відповіли: "Він не розумів, що робить, а нас за це можуть мати", - розповів Кондратюк і додав, що пісню так і не вирізали.

І це не єдиний кумедний випадок за участю Януковича. Кондратюк зазначив, що на тому ж шоу пропав капелюх, в який збирали гроші. Шоумен із жартівливою усмішкою розповів, що протягом довгих двох років по знімальній групі ходили чутки про те, що зникнення капелюха – наче справа рук Януковича.

"Поки на передачу не прийшла дівчина, яка виступала в тій передачі ще школяркою, а прийшла студенткою, вона там програла, і сказала: "Я забрала, я на фарт". Кажу: "Нічого, що ми тут два роки думаємо про те, що Янукович вкрав ще один капелюх", - поділився Кондратюк.

Читайте також:

Ніколи цього не робіть: які речі краще не купувати у секонд-хенді. Будуть великі проблеми

Відчує кожен українець: тарифи на воду суттєво зміняться

Путін такого не очікував: чергове вогняне пекло в Росії. Такого не було за всю історію. Відео