Інфлюєнсер Джесіка Бурко з Лос-Анджелеса вирішила збільшити губи та залити філер. Вона вже не вперше вдавалася до цієї процедури, проте цього разу результат був далекий від очікуваного, якщо не сказати гірше.

Докладніше про це інформує сайт ТСН.

Повідомляється, що у блогерки з'явився алергічний набряк, який перетворив її на справжнього дутого монстра! Філлер зробив губи аномального розміру. Дівчина показала помилковий результат у відео, розміщеному в її обліковому записі в TikTok.

Незважаючи на невдалий досвід, блогерка збирається продовжити робити цю ж процедуру в майбутньому. Вона розповіла, що відразу після процедури збільшення губи набрякли, але це є нормальною реакцією. А ось після того, як у них почали формуватися тверді кулі, це вже змусило її повернутися до лікаря, щоби розчинити філер. Бурко поділилася, що ще раз звернеться до своєї спеціалістки, яка робила їй процедури збільшення губ раніше.

При цьому багато користувачів інтернету радили їй пройти тести на алергію, перш ніж повторно закачувати в губи філери.

Таким чином, іноді результат може бути непередбачуваним, навіть якщо ви замовляєте послуги у перевіреного та досвідченого лікаря. Тому варто пам'ятати про можливі наслідки та бути готовим до них. Інфлюенсер Джесіка Бурко стає одним із прикладів того, як жінки можуть прагнути зміни зовнішності, нехтуючи своїм здоров'ям.

Скріншот з TikTok

Скріншот з TikTok

@jessicacaileyburko

A joke #fyp #cosmeticnightmares

♬ original sound - Jessica Cailey Burko

@jessicacaileyburko

Thank god I’m back to normal #fyp #trending #cosmetics #cosmeticnightmares

♬ Oh No - Kreepa

Читайте також: