Російський комік, визнаний на батьківщині "іноагентом", Максим Галкін любить ділитися кадрами життя своєї сім'ї. Днями він вкотре порадував шанувальників милим сімейним знімком.

Так, російський шоумен і телеведучий Максим Галкін опублікував у Instagram знімок, де він зображений на березі моря разом із дружиною, російською співачкою Аллою Пугачовою. Діти зіркового подружжя також присутні на фотографії. Гаррі сидить на плечах тата, а маленька Ліза позує з мамою за ручку.

У кадрі Галкін позує в помаранчевих шортах та білій футболці. Він за плече обіймає свою дружину Аллу Пугачову, яка постала перед камерою в ніжно-рожевій сукні-футболці вільного крою, підкресливши стрункі ноги та витончені кісточки. У такому вбранні зірка ще раз продемонструвала результати свого схуднення.

У якому році було зроблено фото, не вказано, проте в очі впадає те, що двійнята ще маленькі.

Під фотографією Галкін обмежився коротким підписом і додав лише червоні емоджі серця.

Шанувальники захопили сімейне фото Галкіна та Примадонни:

  • "Найкраща родина";
  • "Які гарні люди";
  • "Живіть довго та щасливо";
  • "Світ вашому дому та сімейного благополуччя";
  • "Прекрасна сім'я. На вас завжди приємно дивитися";
  • "Розумні, вільні, щасливі";
  • "Аллочку не впізнати. Все молодше і молодше".

Крім того, в коментарях читачі блогу висловили впевненість, що охоче підтримають кандидатуру Галкіна, якщо він зважиться стати президентом Росії. Вони впевнені, що Максим Галкін, напевно, буде кращим главою держави, ніж нинішній фюрер Кремля.

Нагадаємо, що ще на початку повномасштабного російського вторгнення Галкін та Пугачова виїхали з Росії та відкрито засудили війну в Україні. Галкін на своїх концертах не лише неодноразово висміював злочинний режим Кремля та кричав "Слава Україні", а й збирав гроші на допомогу українським біженцям.

Повертатися на батьківщину зіркова родина поки що не планує. Відомо, що Алла Пугачова вже навіть одержала ізраїльський паспорт.

Читайте також:

Яке ж там усе рожеве: Анна Трінчер показала фігуру у спідній білизні

Фатальна поїздка: не стало одного з найвідоміших українських народних депутатів

Дві сестри-близнючки вийшли заміж за однакових хлопців та народили однакових дітей. Фото

У Зеленського розповіли про переговори з Росією щодо Криму та про ЗСУ на кордонах