4 квітня 2023 року близько 23:00 у Голосіївському районі Києва, а саме на вулиці Федорова сталась неординарна автопригода.

Так, поліція Києва повідомила про факт наїзду на припаркований автомобіль, у якому перебував чоловік 1984 року народження. Сила удару була настільки великою, що 38-річного водія Mitsubishi з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізували у лікарню.

Щодо винуватця ДТП, то під час перевірки його на алкоголь драгер показав 1,62 проміле в його крові.

Слідчі встановили, що керманич позашляховика виїхав на зустрічну смугу та в’їхав в припаркований транспортний засіб.

“Водій позашляховика напідпитку скоїв наїзд на припаркований автомобіль, у якому перебував 38-річний чоловік. Із травмами різного ступеню тяжкості потерпілого госпіталізували у лікарню. Автопригода сталася вчора ввечері на вулиці Федорова у Голосіївському районі столиці. Водій позашляховика, 1967 року народження, скоїв наїзд на легковик, у якому перебував чоловік, 1984 року народження”, - йдеться в повідомленні поліції.

Довідково!

  • Допустимий вміст алкоголю в крові, при якому ще можна керувати автомобілем, становить 0,2 проміле. Показник понад 3 проміле вважається критичним станом і алкогольним отруєнням, а 5 проміле — відносно смертельною дозою.

У правоохоронних органах на правах анонімності озвучили імя людини, що сіла за кермо напідпитку. Як пишуть ЗМІ, ним виявився єдиний син народного артиста України Богдана Ступки, Остап.

Журналісти зв'язалися з Остапом Ступкою телефоном, його голос був схвильований. Актор не став спростовувати новину про ДТП, він відмовився від коментарів: "Ні, не можу коментувати. Взагалі ніяк не можу коментувати".

Фотографії ДТП за участю Остапа Ступки уже з'явилися в Мережі. На знімках видно, що Range Rover актора пошкоджено значно менше, ніж Mitsubishi.

Відомо, що порушника поліцейські затримали на місці події у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом слідчі поліції Києва розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані спʼяніння.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до пʼяти років.

Читайте також:

Його важко впізнати: Тарас Цимбалюк показав, як виглядав на своїй старій роботі

Голосувати за Галкіна: Лайма Вайкуле розповіла, кого бачить президентом Росії

Валерій Меладзе на відпочинку у Куршевелі втік від журналістів: запитали про Україну. Відео