Величезні втрати на полі бою та санкції, які весь світ запровадив проти Росії, переконує все більше російських олігархів, що день за днем ​​наближається крах путінського режиму, що діє. І вже практично ніхто не сумнівається, що кремлівський диктатор Володимир Путін не завтра, то наступного місяця втратить владу. Тому всім цікаво, хто прийде на його місце, і в цьому питанні свою думку вже озвучила співачка Лайма Вайкуле.

Так, відома радянська та латиська співачка Лайма Вайкуле заявила, що була б щасливою, якби наступним президентом Росії став Максим Галкін, який ще на початку вторгнення Путіна в Україну підтримав незалежність країни і засудив російську агресію.

Лайма Вайкуле додала, що неодмінно голосувала б за гумориста та свого близького друга. Про це артистка сказала в інтерв'ю Ксенії Собчак, пише видання Woman Hit.

Ось тільки соціологи кажуть, що політичний клімат Росії не такий, як в Україні, тому російський ремейк "Слуги народу" не зовсім можливий.

«Я мало вірю у прямі аналогії. Не обов'язково, якщо людина комік, вона має ставати президентом. Найголовніше – умови в країні мають бути такими, щоб існувала система, за якої існує вибір. Для Росії це неможливо. Там просто нема виборчої системи. Путинський режим знищив її за ці 20 років повністю. Тому навіть якби Галкін дуже хотів стати президентом, у чому я сумніваюся (адже необов'язково кожен комік найвищою точкою своєї кар'єри вважає посаду президента), для втілення його бажання в реальність у Росії немає механізмів», – наприклад, категорично заявив політтехнолог Сергій Айдай.

Читайте також:

Відомий блогер розповів про таємне розлучення Насті Каменських із Потапом. Причина дуже серйозна

Притула мощно "подколол" так любящую Путина Таисию Повалий

Горе у Андрія Малахова: дорога забрала життя цілої родини