Співачка Ані Лорак, яка колись вважалася представницею українського шоу-бізнесу, але після 2014 року зрадила свою Батьківщину та поїхала будувати кар'єру до Росії, планує влаштувати танці на кістках. Поки РФ продовжує бомбити мирні українські міста, Лорак вирішила влаштувати тур Росією. Однак зрадників ніхто не любить - і навіть на "болотах" ніхто не хоче слухати пісні та бачити знамениту "українку".

Докладніше про це інформує УНІАН.

На сайті Лорак був опублікований графік її концертів, що включає виступи у Воронежі, Ростові та Краснодарі, а також запланований виступ у Москві.

Скріншот з УНІАН

Однак, незважаючи на цей графік, її концерти у Росії були скасовані. Причиною цього стало невдоволення російських чиновників та користувачів мережі тим, що Лорак намагалася збирати гроші для постраждалих від російської агресії в Україні, не називаючи цього прямо і не вказуючи, для кого саме – для тих українців, які втекли до Росії чи для самої України. Як наслідок, мер Краснодара виступив проти того, щоб Лорак виступала у його місті.

"За словами мера міста, немає гарантій, що частина зароблених на гастролях коштів не піде на потреби ЗСУ. Ті бізнесмени, актори та виконавці, яких зловили на співчутті Україні, не повинні заробляти на території Росії", - цитують слова краснодарського чиновника російські ЗМІ.

Читайте також: