23 березня у родині популярної ведучої і блогерки Маши Єфросиніної свято. Ще б пак, день народження в цей день святкує чоловік зірки, бізнесмен Тимур Хромаєв.

Він, як і багато українських чоловіків, ще у перші дні війни пристав до лав ЗСУ. Звісно, знаменитість не раз казала, що стосунки на відстані це дуже складно. Однак попри все парі вдається зберігати хороші взаємини навіть у такий непростий час. Вже 20 років подружжя щасливо живе разом у злагоді і розумінні.

У день народження коханого на своїй сторінці в Instagram Маша поділилася світлинами Тимура, зробленими у мирному житті та під час його служби у ВСУ. Чоловік відростив бороду і мужність, проте не втратив своєї фірмової променистої посмішки.

"З днем народження, мій Тимуре! Тепер я знаю, як це — панічно боятися та пишатися одночасно",– написала вона.

У коментарях підписники Маші долучилися до привітань. Водночас дехто почав критикувати за те, що вона опублікувала чорно-білий портрет чоловіка.

"Боже збав я злякалась!!! Чорно-біле фото вже не з тим асоціюється. Нехай живе сто років!!!", "Маша, в мене аж серце заколотилося… Буде жити Ваш Тимур до 120 років! Міцного здоров‘я і довголіття! З днем народження!", "Пишаємось! Вітаємо іменинника 🥳Хорони, Боже, Тимура і всіх наших мужніх хлопців! Миру, перемоги, обіймів, посмішок", - привітали Тимура підписники.

Нагадаємо, що Тимур Хромаєв служить у добровольчому загоні, де оформлений як куратор великих медичних гуманітарних вантажів. Раніше Маша Єфросиніна зізнавалась, що дуже ображалась й кричала на коханого, коли він заявив їй, що йде на війну. Але зараз зіркова ведуча пишається Тимуром.

Читайте також:

У Росії терміново знімають із консервації танки 40-х років. Підуть проти "Леопардів" та "Абрамс". Фото ешелону

Відразу після атаки: Зеленський показав відео, від якого здригнеться кожен

Ось і почалося: у Росії горить найбільший завод, пов'язаний із ядерним комплексом