інгредієнти: ✔️кисломолочний сир «Яготинський» – 500 г ✔️молоко «Яготинське» – 1/3 склянки🥛 ✔️манна крупа – 100 г ✔️вершкове масло – 50 г ✔️цукор – 150 г ✔️яйця – 2 шт.🥚 ✔️ванільний цукор – 1 пакетик ✔️родзинки – півсклянки🍇
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяНасамперед родзинки треба замочити в гарячій воді, а сир перетерти через сито (так його консистенція вийде однорідною та без грудочок).
До сиру додаємо збиті яйця, молоко, вершкове масло, цукор і ванільний цукор, після - ретельно все перемішайте. 3️⃣ Родзинки промийте в холодній воді та всипте в нашу суміш. ⠀ 4️⃣ Додайте манну крупу та знову перемішайте. Після чого дайте настоятися приблизно півгодини, щоб манна крупа змогла увібрати в себе рідину і збільшитися в об'ємі. 5️⃣ Розігрійте духовку до 180 °C. Тісто вилийте в форму, змащену вершковим маслом і відправте запікатися на 40 хвилин. Готовій запіканці дайте трошечки охолонути. Подавати можна з домашнім варенням або сметаною.
Читайте також:
Порізана картопля з фаршем: рецепт ситного сніданку на всю родину
Додаємо сир та ковбаску: незвичайний рецепт "дачних голубців"