Насправді все залежить від імені жінки. Є представниці дуже сильних імен, які здатні домінувати, принижувати та пригнічувати чоловіка.

Докладніше про такі імена повідомляє сайт Апостроф .

ЛАРИСА

Представники цього імені економні та жадібні. Вони звикли заощаджувати на всьому - на собі, на сім'ї, на своєму чоловікові. Окрім іншого, Лариса з часом втрачає будь-який інтерес та ніжність до свого чоловіка.

ВІОЛЕТТА

Носії цього імені завжди оточені надмірною чоловічою увагою. Але у спільному житті Віолетта просто нестерпна. Вона звикла влаштовувати скандали, вимагати грошей, використовувати інтимну близькість як маніпуляції.

ОЛЕНА

Для жінок, які носять це ім'я особисте життя завжди на другому місці. Олена завжди віддається роботі та улюбленій справі, а побутове життя їй не цікаве.

НІКА

Жінки з ім'ям Ніка є справжніми домінантами у стосунках та сім'ї. Вона завжди намагається командувати чоловіком. У неї завжди багато претензій та вимог. Вона завжди дуже ревнива та підозріла, звикла маніпулювати чоловіком за допомогою дітей.

ЄВГЕНІЯ

Такі жінки часто сприймають заміжжя як можливість маніпуляції над чоловіком. Вона завжди намагається змінити чоловіка так, як їй вигідно. Любить вказують на недоліки.

ІЛОНА

Жінки з ім'ям Ілона завжди схиблена на своїй зовнішності. На це їй не шкода ні грошей, ні сил. Займатися побутом та будинком Ілона не звикла, і не збирається навіть починати.

Читайте також: