Ні для кого не секрет, що Кацуріни та "Дантефєєви" довгі роки щільно дружили. Ось тільки життя розпорядилося так, що їх усіх засмоктало у любовний квадрат.

Коли співачка Надія Дорофєєва не поспішає долучати публіку до свого теперішнього особистого життя, її екс-чоловік Володимир Гудков (Дантес) досить активно натякає на більш ніж дружбу з Дар'єю Кацуріною. Ще б пак, чоловік навіть привіз днями Дашу Кацуріну на знайомство зі своєю мамою до Києва.

Зазначимо, що свої стосунки Володимир Дантес та Дар'я Кацуріна тривалий час приховували та намагалися не афішувати, що вони багато часу проводять разом. І це не дивно, оскільки буквально кілька місяців тому вони офіційно розлучилися зі своїми половинками.

І ось несподівано для всіх нова обраниця Дантеса розсекретила, з чого почалися їхні стосунки.

За словами Даші, вона дуже шкодує, що зі своїм колишнім чоловіком проводила майже весь час разом. Дівчина вважає, що таким чином вона відбирала у Михайла його особистий простір, і це стало приводом для розлучення.

"Не треба так багато працювати разом, треба давати простір один одному. Ми зліпилися дуже з Мишком. А потім, коли він почав розлипатися, бо це не прикольно, я така: "А я не знаю, як без нього! Іди до мене!". Це не прикольно. У нього зворотний такий імпульс: "Та ні, я хочу сам". Зараз я аналізую всі свої вчинки в цих попередніх відносинах, я розумію, що, бл * ха, як він жив усі сім років. Я розумію, що я стерва ще та", - розповіла Даша в інтерв'ю Василісі Фроловій.

За словами Кацуріної, Дантес дуже підтримував її після розлучення, вони багато жартували. Навіть тоді, коли з'явилися чутки про їхній роман, самі сміялися з цього. А потім дружба переросла у романтичні стосунки.

"Я не можу не сказати, що у нас там флірту не було, коли все це почалося. Ми щось могли один одному кидати, тобто скидати один одному коментарі, жартувати. Ми дуже довго дружили, він близька для мене людина. Він бачив мене і на похмілля, і не в дуже хорошому настрої, хорошому чи не хорошому, вранці і ввечері. Він мене бачив будь-який. Коли ці відносини почалися, вони не почалися з нуля. Ці відносини, вони побудовані на дружбі. Тому вони дуже міцні , щирі. Я знаю про нього дуже багато, його негативні риси, а він - мої. І ми з цим погодилися, коли почалися стосунки", - зізналася Даша.

Читайте також:

"Згрішила": Надя Дорофєєва розповіла, як її зустрів Київ. Зате потім була щаслива

Прям видно, що під спідницею: Надя Дорофєєва похвалилася "спекотним" вбранням

"Мова-лоскотун": Дантес показав, як розважає нову дівчину. Дорофєєва оцінить