Навчання фен-шуй дуже серйозно ставиться до всього, що знаходиться в будинку і кімнатні рослини не є винятком. Ще б пак, квіти можуть принести в житло як позитивний вплив, так і стати причиною, наприклад, бідності.

Існує чимало прикмет про кімнатні рослини, які так чи інакше впливають на грошові потоки у будинку.

Так, не вважається у фен-шуй вдалою квіткою така рослина, як папороть. Здавна вважалося, що разом із рослиною, принесеною із загадкових лісів у будинок, люди приводили з собою і всяку нечисть, яка також відбирала згодом у них енергію. Не дарма ця квітка фігурує у різних легендах та міфах наших предків. А ось езотерики кажуть, що ця рослина харчується грошовою енергією, приносячи в будинок злидні. А ще воно може спричинити крадіжки, втрату майна і навіть пожежі.

Ще один "грошовий вампір" - ліана . Замість процвітання та доходів ця рослина, згідно з фен-шуй, принесе лише матеріальні труднощі та величезну кількість боргів.

Кімнатний плющ – те саме не найкращий варіант рослини для будинку. Згідно з прикметами, ця квітка відлякує чоловіків і не сприймає чоловічу енергію. Тому, пояснюють езотерики, чоловік починає погано заробляти, не в змозі забезпечувати сім'ю, що, зрештою, може призвести до її розпаду.

Така красива квітка, як азалія , у фен-шуй називають рослиною, яка порушує дисбаланс у будинку. За словами езотериків, прямо на фінансові енергопотоки азалія не має впливу, але через дисгармонію в цілому можуть початися матеріальні перебої.

Читайте також:

Соратник Путіна потрапив за селфі поруч із труною Єлизавети II. До такого ще додуматися треба

В Україні відкрилися McDonald's: скільки коштує поїсти та які черги

Влетів під фуру: не стало зірки російського кіно, яке підтримало вторгнення в Україну