15 вересня 2022 року голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн прибула з черговим візитом до Києва. Він уже третій з початку війни, яку розв'язав Володимир Путін. За словами головного єврокомісара, цього разу вона приїхала обговорити із Зеленським включення України до зони вільного роумінгу, шляхів безперешкодного доступу до "Єдиного ринку" та інших питань зближення ЄС з кандидатом у кандидати на вступ до Євросоюзу. Знайшовся у політика час і на візит до Ірпені Київської області, де від рук окупантів загинули сотні мирних мешканців.

Так, Президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн разом із першою леді Оленою Зеленською та заступником голови Офісу президента Кирилом Тимошенко у п'ятницю, 16 вересня, побували у двох навчальних закладах Ірпеня на Київщині.

Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба у Telegram.

Зокрема президент Єврокомісії відвідала ліцей No3, де було зафіксовано тридцять "прильотів" ворожих боєприпасів, заклад зруйновано на 75%. За підсумком візиту було вирішено, що на його відновлення, а також ще 74 школи України, ЄС виділить 100 млн євро.

Про це дружина президента України Володимира Зеленського розповіла на особистій сторінці в Instagram .

Користувачі мережі особливу увагу звернули на зовнішній вигляд першої леді та голови Єврокомісії. Їх захопили прості, але водночас стильні образи двох впливових жінок.

Так, наприклад, Олена Зеленська обрала для поїздки до Ірпіня образ у стилі кежуал. Вона одягла чорний топ, накинувши зверху теплий жакет-сорочка сірого відтінку з великими кишенями та гудзиками, а також широкі джинси. На ноги перша леді взула трендові лофери чорного кольору. Образ дружини президента завершувала зачіска – акуратно зібраний низький хвіст.

У свою чергу Урсула фон дер Ляйєн вже вкотре обрала для виходу на публіку вбрання у кольорах українського прапора. Вона одягла жовту блузку і синій приталений жакет. Також на президенті ЄК були вільні чорні штани та кросівки.

Передплатники ж не переставали захоплюватися образами діячок: "Всі звернули увагу на вбрання Урсули фон дер Ляйєн?", "Яка ж гарна наша перша леді", "Дві чудові леді! ".

Дуже стильно та ніжно: Олена Зеленська вразила вбранням та сережками у Європарламенті. Фото

Зеленський потужно звернувся до окупантів: "Ми будемо з газом, світлом, водою та їжею, але без вас!"

У Зеленського зробили заяву: кінець бойових дій буде гіршим, ніж початок. Готуємось до серйозних втрат