Ведуча "Голос країни" та "Світське життя" на телеканалі 1+1 Катерина Осадча з перших днів війни намагається допомагати людям. Так, знаменитість створила телеграм-канал "Пошук зниклих", який нині й зовсім масштабувався у соціальному проекті під назвою "Знайти своїх". І навіть свого дня народження, 12 вересня, Осадча вирішила зробити подарунок не собі, а тим, хто опинився у складній життєвій ситуації через війну.

Так, у свій день народження Катерина Осадча оголосила благодійний збір на купівлю будинку для сім'ї, яка виховує 10 дітей.

Відомо, що наразі ця родина перебуває на Івано-Франківщині, адже їхній дім в Рубіжному згорів вщент, а батько загинув від обстрілу, коли намагався загасити пожежу. Місцева громада виділила їм невелику квартиру у 44 кв.м, але поміститися всім разом, ще зі стареньким дідусем, який також евакуювався з Луганщини, Целухіним складно.

Заради допомоги цій родині Осадча згадала своє модельне минуле та знялася у стильній фотосесії у патріотичних вбраннях від українських дизайнерів. Кожна річ була створена ексклюзивно в єдиному екземплярі та буде розіграна серед тих, хто задонатит від 100 грн і більше для будинку для багатодітної родини.

"Разом з українськими дизайнерами ми в мій день народження зробили благодійний дроп із семи унікальних речей. Протягом місяця ми розігруватимемо ці речі серед тих, хто зробив внесок 100 гривень і більше. Важлива умова - донат не має бути анонімним, адже так ми вас не знайдемо", - розповіла Осадча.

У колекції представлено вбрання таких українських дизайнерів: Іван Фролов, Лілія Пустовіт, Олена Рева, Ельвіра Гасанова, Руслан Багінський, Юлія Магдич, Артур Кулаковський.

Зазначимо, що свою модельну кар'єру майбутня зірка "Світського життя" розпочала досить рано, у 13 років. А в 14-річному віці Катя Осадча взагалі вирушила працювати в Токіо, а потім до Європи.

Ось тільки після повернення до Києва у 2001 році Катя Осадча зрозуміла, що неймовірно втомилася від фотосесій та ходінь туди-сюди подіумом. Саме тоді вона твердо вирішила пов'язати життя із телевізійною журналістикою, а ще знайшла своє щастя на особистому фронті та народила сина Іллю.

Читайте також:

Віталій Кім заінтригував фотографією зі стрункою красунею, назвавши її "сестричкою"

Українська співачка обурилася орденом Віталіка Козловського: "Він у День перемоги виступав у Москві для росіян"