Зіркова пара 9 сезону реаліті-шоу "Холостяк" Даша Квіткова та Микита Добринін ось уже кілька років активно будують стосунки на очах у мільйонної аудиторії. 2020 року вони стали чоловіком і дружиною, щоправда, розпис провели камерно і лише для близьких. А днями закохані втілили в життя ще одне своє бажання, про що розповіли шанувальникам.

Так, стало відомо, що український телеведучий Микита Добринін та його дружина Даша Квіткова повінчалися у Києві. Вінчання пройшло через два роки після весілля.

Про це стало відомо із соцмереж закоханої пари.

Микита Добринін розповів, що до вінчання він із дружиною підходили серйозно.

"Ми довго чекали на спокійну можливість це зробити. І нарешті повінчалися. Чому для нас це важливо? Якщо чоловік і дружина вирішили заручитися ще й духовною підтримкою і це їхнє спільне бажання — то тільки на благо, і тут не потрібно зайвих аргументів. Чому саме зараз Неважливо, коли: на початку сімейного життя, через 5 років, 10 або, як одні наші знайомі, через 20 років подружнього життя... Все залежить від поглядів пари, їх єдності. Радив би я іншим парам вінчання? У разі, коли по-справжньому готові. У моєму розумінні, до такого рішення треба зрости. Воно має бути свідомим і зрілим", - розповів Добринін.

Що ж до Даші Квіткової, то дівчина зазначила, що дуже хотіла провести вінчання у витончених та класичних вбраннях, тому обрала український стиль із вишивкою.

"Насправді, ми вирішили щодо вінчання ще до 24 лютого, але через ту саму країну (назву якої називати не можна, тому що інста відразу блокує), все затяглося. Більше місяця в розлуці, і ми прийняли рішення, далі тягнути не хочемо. Хочемо жити. Проживати щодня, бо зараз той самий час", — написала блогерка.

Крім того, Даша Квіткова показала фанатам нові обручки.

Фотосесію для закоханих провів чоловік співачки Маші Собко Артем Онищак.

Читайте також:

Увійде в історію: як у Києві 5-річний хлопчик урятував життя свого тата. До сліз

Українці встановили світовий рекорд, "грохнувши" російський танк із рекордної відстані. Відео

Як виплатять пенсії тим, кого повторно мобілізували