Среди украинцев – тренд на патриотические татуировки. Кто-то набивает портреты Призрака Киева, кто-то тату в поддержку ВСУ, или направление движения российского корабля. А вот украинский ведущий Даниэль Салем, ставший военным после 24 февраля, выбрал изящную вышиванку.

Известный ведущий и ресторатор Даниэль Салем после 24 февраля ушел защищать Украину от российских захватчиков и уже два раза ранен на фронте при выполнении боевых задач. Не удивительно, что мужчина задумался о мощном обереге.

Таким образом у него на груди появилось новое тату - орнамент вышиванки в черно-красных цветах. Об этом телеведущий рассказал в сторис на своей странице в Instagram.

По мнению ресторатора, этот узор должен защитить его на передовой.

Известно, что "свою новую броню" Даниэль Салем сделал в Одессе.

Телеведучий зізнався, що робити таке тату було боляче, але воно того варте, адже тепер він має надійний захист від ворогів.

"Це моя нова броня. Жодна куля не пройде. Клас!"
- Поділився ведучий.

До речі, це не єдине патріотичне татуювання Даніеля Салема. Збоку у новенької вишиванки в нього видніється контур України із синьо-жовтими лініями.

Зазначимо, що українські знаменитості останнім часом часто відтворюють на своєму тілі патріотичне щось.

Так, наприклад, Даша Квіткова зробила одразу кілька патріотичних малюнків на тілі – синю та жовту скріпки, переплетені у формі серця, а також карту України під грудьми.

А ось музична продюсерка Олена Мозгова набила на руці потужне татуювання на всю праву руку. На тлі чорних орнаментів квітів та блакитної стрічки зображено тризуб із шаблею посередині.

Читайте також:

Його звуть Бавовнятко: у Міноборони показали істоту, яка приходить до Криму ночами

Українців просять терміново залишити дачі під Дніпропетровськом

Росіяни вдарили по сільському туалету ракетою за кількасот тисяч доларів