Співачка Алла Пугачова повернулася до Росії. Про це стало відомо у суботу, 27 серпня, завдяки соціальним мережам.

Однією з перших підтвердила журналістам повернення Примадонни до Росії її концертний директор Олена Чупракова. Жінка вказала, що Примадонна повернулася "вже давно", проте концертів у Росії поки що не планується.

"Алла Борисівна приїхала [до Росії] вже давно", - заявила Чупракова.

А ось дизайнер Ігор Гуляєв у своєму Telegram-каналі навіть опублікував відеозапис, на якому зображено момент, як співачка виходить з автомобіля.

На кадрах Пугачова ногою відчинила двері автомобіля преміум-класу і залишила салон під здивований вигук дизайнера «очам не вірю, невже це ти». . На тлі видно, що повз машину співачки проїжджає таксі російського агрегатора

"Вже давно просто ніяк не могла зібратися", - сказала Пугачова, виходячи з автомобіля.

При цьому інформації про те, чи повернулися з нею діти Ліза та Гаррі, поки що немає.

Нагадаємо, що навесні, після початку спецоперації в Україні, Алла Пугачова разом із чоловіком Максимом Галкіним та дітьми виїхала з Росії. Спочатку зіркова сім'я оселилася в Ізраїлі, а потім вони були помічені у Прибалтиці.

Після того, як Максим Галкін відкрито розкритикував дії російської армії на території України, з'явилися чутки, що Примадонна не повернеться до Росії. У свою чергу сама Алла Пугачова неодноразово спростувала їх. Вона говорила, що просто перебуває у заслуженій відпустці, але до осені обов'язково обіцяла повернутися до Росії, бо дітям потрібно буде йти до школи.

Про долю Максима Галкіна наразі невідомо. Напередодні він виступав у Дубліні, а у вересні у Галкіна заплановано концерти в Австралії, Новій Зеландії та Чехії.

Читайте також:

До кінця року ЗСУ відкинуть армію Путіна до кордонів 23 лютого, - американський генерал

Путіна усунуть від влади відразу після звільнення Херсона, - Піонтковський

Медведєв раптово зірвався на Зеленського, зробивши дивну заяву