Мало хто знає, але сьогодні кольори українського прапора не лише стали символом непокори та незламності народу з козацьким корінням. Ще б пак, за версією Інституту кольору Pantone поєднання жовтого та синього кольорів було названо поєднанням року. І справді, протягом двох останніх місяців відтінки жовтого та блакитного майорять усюди: дизайнери насичують ними нові колекції у рамках світових тижнів моди, а інфлюенсери одягаються відповідно на світські заходи та позують на фотографіях у Instagram. Гуморист Максим Галкін також підтримав цей тренд.

Гуморист Максим Галкін провів сольний концерт у Варшаві та поділився сьогодні, 23 серпня, невеликим роликом із виступу в Instagram. Він обрав для виступу одяг у кольорах українського прапора – жовті штани та синій піджак.

Зазначимо, що виступ відбувся 21 серпня.

"Дякую моїм глядачам у Варшаві! Отримав від вас заряд неймовірної енергії!" - Написав шоумен в особистому блозі.

У коментарях шанувальники підтримали Галкіна та похвалили його за виступ.

Нагадаємо, що з початку спецоперації Галкін разом із дружиною, радянською та російською співачкою Аллою Пугачовою, проживає в Ізраїлі, дає концерти у Прибалтиці. Нині ж Пугачова перебуває у Литві. Напередодні вона прийшла на показ фільму Кирила Серебренникова "Дружина Чайковського" - це стало однією з небагатьох появ Примадонни на публіці останнім часом.

До речі, Максим Галкін нерідко дозволяє собі антиросійські зауваження, ображаючи президента РФ Володимира Путіна та російський народ. А 22 квітня він заявив, що частину своїх гонорарів від концертів в ізраїльських містах передасть на допомогу українським біженцям.

Читайте також:

Вся в чорному її важко впізнати: Алла Пугачова здивувала зовнішнім виглядом. Фото

Арестович розповів про удар з боку Білорусі: до чого готуватись і чого чекати

Чекаємо кінця вересня: астролог розповіла, коли Росія залишиться без Путіна