Якщо ви ніколи не користувалися цим рецептом, то дуже дарма, адже цибульні котлети в томатному соусі виходять дуже смачними. І всього за кілька хвилин ви отримуєте страву, яка поєднується з будь-яким гарніром.


📍Інгредієнти:

  • 3 ріпчасті цибулини;
  • зелена цибуля – 1 пучок;
  • 5 яєць;
  • борошно - 200 грамів;
  • томатний сік – 1 літр;
  • цукор – 50 г;
  • сіль,
  • перець;
  • олія для смаження.

Цибулю очищаємо, нарізаємо невеликими кубиками і подрібнюємо в чаші комбайна.

Додаємо дрібно порізану зелену цибулю, яйця та борошно. Все ретельно перемішуємо.

Отримане "тісто" набираємо великою ложкою, викладаємо на гарячу сковороду і обсмажуємо по кілька хвилин з обох сторін.

Підготовлений томатний сік виливаємо на сковороду з олією та даємо закипіти йому.

Виливаємо готовий томатний сік на котлетки і залишаємо під кришкою гасити 5 хвилин для того, щоб вони просочилися.

Читайте також:

Це українською: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь

Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт

Тільки три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт