24 лютого 2022 року для багатьох сімей стало початком випробувань. Ще б пак, мільйони жінок і дітей вирушили в евакуацію, рятуючись з-під вогню, тоді як чоловіки залишилися захищати свої міста від російської агресії. Перша леді України Олена Зеленська, як виявилося, Україну разом із дітьми не покидала – вона залишилася у Києві разом із чоловіком, президентом України Володимиром Зеленським. Ось тільки бачаться вони дуже рідко, зізнається жінка.

Одним із останніх приводів для зустрічі стало спільне інтерв'ю Володимира та Олени Зеленських відомому британському журналісту та провідному CNN Пірсу Моргану. Про це повідомив кореспондент в особистому обліковому записі в Твіттер.

"Президент України Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська дали мені своє перше спільне міжнародне телеінтерв'ю. Ми говорили в Києві, і це була захоплююча, переконлива та ексклюзивна розмова", - написав Пірс Морган.

За його словами, інтерв'ю вийде пізніше цього тижня.

Зазначимо, що головним питанням, яке цікавив Моргана, було те, як президент та перша леді справляються з кризою у відносинах після початку повномасштабного вторгнення РФ.

"Я погоджуся з теорією про те, що шлюб стає міцнішим після випробувань. Думаю, у нашому випадку, буде так само. Ми стали більше цікавитися один одним, я думаю, у нашому випадку буде та сама історія. Сподіваюся, що ці випробування зроблять нас більш згуртованими", - заявила перша леді.

А ось Президент України сказав, що він ось уже 19 років щасливий у шлюбі з Оленою та їхній родині байдуже до будь-яких труднощів.

"Твоя думка має пріоритет. Я скажу так… у мене не було іншого досвіду. У мене була лише одна дружина, і я щасливий", - сказав він.

Зазначимо, що поруч із чоловіком перша леді виглядала значно щасливішою, ніж коли вона дає інтерв'ю сама.

Для своєрідного побачення із чоловіком на інтерв'ю Олена Зеленська з'явилася у розкішному образі. Вона віддала перевагу світло-сірому костюму в стилі мілітарі – широким штанам зі стрілками, піджаку з кишенями, поясом, комірцем та акцентними гудзиками, а також одягла туфлі в тон поряд, щоб візуально подовжити фігуру. Вона залишила волосся розпущеним і завдала яскравого макіяжу, підкресливши губи темною помадою.

Читайте також:

Міністр оборони Рєзніков показав свою красуню дружину. Залужний теж похвалився. Фото

ЗСУ вдарили по готелю, в якому базувалися військові РФ. Мінус 100 окупантів за один раз

На Волинь з боку Білорусі пішли безпілотки. Їх удалося збити