Завдяки її епатажній манері поведінки і неповторному почуттю гумору, а ще ефектній зовнішності, її поява де б то не було викликає лише тільки захват. Чергова робота співачки Слави теж, впевнені, нікого не залишить байдужим.

Так, Анастасія Сланевська, відома більше як співачка Слава, представила кліп на свою пісню" Без тебя меня нет", що вже стала хітом.

У ролику опублікованому в Instagram співачка Слава разом зі своєю старшою донькою Олександрою Морозовою трощать все в кімнаті.

При цьому артистка виглядає дуже ефектно в чорній сукні, з яскравим макіяжем і стильною укладанням. Сама Слава так прокоментувала уривок з майбутнього ролика:

"Дочка @sasha_morozova_singer зійшла з розуму, її мамуля теж🤘 😜", - написала співачка.

Вся справа в тому, що головну роль в кліпі виконує старша дочка артистки, Олександра Морозова. Дівчина пішла по стопах іменитої матері і теж почала музичну кар'єру.

"Хочу, щоб її все так само, як мене, полюбили як артистку", - якось сказала Слава журналістам, коментуючи їх численні спільні виступи з донькою.

Відзначимо, що перша пісня співачки Слави з'явилася в 2003 році і буквально за два тижні трек" Люблю або ненавиджу " злетів на вершини хіт-парадів популярних радіостанцій і музичних телеканалів.