Українська актриса Ольга Сумська показала фотографії з молодшою дочкою з міжнародного кінофестивалю в Одесі.

Крім фото вона показала кілька відеозаписів з церемонії, на яких зірка йшла по червоній килимовій доріжці. 54-річна зірка вибрала в якості вбрання довгу ніжно-блакитну сукню з великим квітковим принтом. Для дочки, 19-річної Ганни Борисюк, вона підібрала сукню вільного крою до щиколоток.

"Відвідали з @annborisyuk Одеський міжнародний кінофестиваль! @odesa_film_festival, з відкриттям🎬!", - написала вона під постом, підкресливши, що це плаття її власного дизайну з тих, які випускають під брендом RIDNA.

Не всі шанувальники оцінили знімки зіркової мами і дочки. Деякі вважають, що таке вбрання дочки додає їй років і просто псує її.

Зазначимо, що власний бренд жіночого одягу Ольга Сумська презентувала в грудні 2019 року. Тоді вона розповідала, що кожен наряд коштує від $500 до $1 тис.

Нагадаємо, що не так давно актриса поверталася з гастролей у Кременчуці на поїзді "Укрзалізниці". Однак зірка залишилася незадоволена сервісом.

Найчастіше зірка подорожує на вагонах СВ, проте цього разу їй дісталося тільки купе, оскільки всі СВ були зайняті. Більш того, в ньому ще не було кондиціонера. А так як на вулиці була спека, у вагоні було дуже душно.

"Кременчук нас дуже тепло приймав, чого не скажеш про потяг, у який я сіла. Не було СВ, отже, їду у вагоні-купе. Де немає, увага, кондиціонування. Можете таке уявити? Не знаю, як буду спати, це просто жах. Якщо зачиню двері-буде пекло. Не спатиму до 5 ранку. Як таке може бути у 21 столітті?" - написала Ольга в Facebook, звертаючись до керівництва компанії.

Раніше Hyser писав про те, що Ольга Сумська висловилася про проблему, її обурення перейшло всякі межі.

Також Hyser повідомляв, що співачка Руслана показала відмінне тіло.

Нагадаємо, що відомий продюсер розповів про головний секрет виконавця Дзідзьо.