Кабінет Міністрів України визначив робочий графік українців до кінця серпня. Довгі вихідні на День Незалежності доведеться відпрацювати.

Уряд встановив робочий графік для українців на серпень. Так, на День Незалежності українці зможуть відпочити цілих чотири дні: з 21-го по 24-е серпня. Таким чином, субота, неділя, понеділок і вівторок будуть вихідними днями. Однак за вихідний у понеділок доведеться відпрацювати в суботу, 28-го серпня. Такий розклад не порадує працівників, які мають відношення до вугільної промисловості, адже в останню неділю серпня в Україні за традицією відзначають День шахтаря.

Зазначимо, що цього року в Україні було мало переносів вихідних і робочих днів – всього три рази уряд змінював робочий графік громадян. Робочий день був перенесений з 8-го січня на 16-е січня; з 23-го серпня на 28-е серпня; а також з 15-го жовтня на 23-е жовтня.

Як повідомлялося раніше, до Дня Незалежності України деякі українці отримають грошову допомогу. Хто може розраховувати на доплати, читайте за посиланням.

Hyser також писав, що в Києві очікуються дикі пробки. Які вулиці перекриють через підготовку до Дня Незалежності, читайте за посиланням.

Ми також писали про те, що до українців звернувся генерал. Він попередив про можливі збройні провокації на День Незалежності.