Виявлення подряпини на кузові автомобіля може бути неприємністю, але не всі вони вимагають дорогого ремонту або відвідування станції технічного обслуговування.

Якщо подряпина незначна, можна легко виправити її самостійно за допомогою звичайного домашнього засобу: лаку для нігтів.

Як видалити невелику подряпину за допомогою лаку для нігтів:

Спочатку визначте, чи незначна подряпина, щоб її можна було відремонтувати за допомогою лаку для нігтів. Якщо вона поверхнева і не проникла у фарбу до металу, цей метод має спрацювати.

Завітайте до магазину та знайдіть лак для нігтів, який максимально відповідає кольору вашого авто. Це важливо для того, щоб ремонт був плавним.

Перед нанесенням ретельно очистіть подряпану ділянку, щоб видалити бруд, пил або сміття. Використовуйте м'який миючий засіб та воду, потім повністю висушіть область.

Позбавляємося подряпин на авто, фото: youtube.com
Позбавляємося подряпин на авто, фото: youtube.com

Обережно нанесіть тонкий шар лаку для нігтів на подряпину. Будьте максимально обережні, щоб уникнути надлишків лаку за межами подряпаної області. Дайте йому повністю висохнути.

Після того, як перший шар висохне, огляньте область. Якщо подряпини все ще видно, ви можете нанести ще один шар поліролі, щоб посилити покриття.

Після того, як лак для нігтів повністю висохне, ви можете злегка відполірувати область м'якою тканиною, щоб поєднати ремонт із навколишньою фарбою.

Читайте також:

Повинен зробити кожен водій перед приходом осені: 5 обов'язкових дій для тих, хто має авто

Сльози навертатимуться: що станеться з автомобілем, якщо він довго стояв у гаражі або у дворі

Машина згорить за лічені хвилини: що в жодному разі не можна залишати в автомобілі в спеку