Фахівці, провівши ретельний аналіз великого обсягу даних в автомобільній індустрії, дійшли висновку, що марка Toyota заслуговує на особливу увагу, коли йдеться про подолання тривалих відстаней.

Дослідження показало, що цілих 2% автомобілів Toyota успішно долають відстань вражаючих 200 000 миль, що вдвічі перевищує середній показник для всіх автомобілів.

Коли справа стосується двигунів, найкращими вважаються двигуни Honda серії B (8/10) та серії K (7/10).

Також виділяються двигун Лексус 1UZFE (6/10) та Lexus 2UR-GSE (5/10). У рейтингу враховуються інші марки, такі як дизельний двигун BMW M57 (4/10), двигун Ніссан RB26DETT (3/10), дизельний двигун Mercedes-Benz OM617 (2/10) і двигун General Motors LS (1/10).

Аналіз також виявив найнадійніші моделі автомобілів, включаючи Лексус ЛЗ 400, Лексус РХ 350, Акура ТСХ, Форд Ескорт, Субару Аутбек, Ауді А4 та Вольво 850.

У свою чергу серед марок, які характеризуються мінімальною кількістю проблем, виділяються Кіа (рейтинг надійності 95,8%), Мазда (95,9%), Міцубісі (96,9%) та Дачія (97,3%). Особливо вражає високий рейтинг надійності марки Лексус, який досягає 98,7%.

Однак не всі автомобілі радують своїх власників стабільною роботою.

Наприклад, автомобілі марки Chrysler вважаються одними з найненадійніших на ринку, що з тричі поспіль визнанням найменш надійним брендом у рейтингу Consumer Reports.

Порівнюючи німецькі автомобілі, можна відзначити, що Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche та Volkswagen вважаються найбільш надійними представниками цього сегменту.

Що стосується двигунів Honda, їх популярність та надійність пояснюються легким та стабільним запуском, наявністю унікальної системи декомпресії та передовими функціональними можливостями.

У порівнянні Toyota та Honda, статистика свідчить про те, що автомобілі Toyota виявляються довговічнішими.

Згідно зі звітами споживачів, Toyota посідає друге місце за надійністю після Mazda, а модель Corolla визнається найнадійнішою у своєму класі.

Нарешті, щодо терміну служби двигунів, ті, які працюють на дизельному паливі, перевершують своїх бензинових побратимів.

Основна причина полягає в особливостях дизельного палива, що виробляється з сирої нафти, що забезпечує повільніше знос циліндрів, ніж у бензинових двигунів.

Читайте також: