У польському місті Лодзь у 2023 році було зроблено чудову знахідку. На курному складі була знайдена колекція автомобілів Lada кінця 90-х років, що виглядає майже недоторканою, незважаючи на час.

У колекції представлені хетчбеки ВАЗ-2112 та універсали ВАЗ-2111, всі вони переважно сріблястого кольору. Примітно, що на багатьох із цих автомобілів відсутні дзеркала заднього виду та двірники, що додає інтриги їхньому відкриттю.

Покинуті Лади у Польщі
Покинуті Лади у Польщі

Хоча точне походження цих нових автомобілів Lada залишається оповитим таємницею, вважається, що до їх недавнього виявлення вони зберігалися на складі протягом багатьох років.

Покинуті Лади у Польщі
Покинуті Лади у Польщі

Моделі ВАЗ-2111 та ВАЗ-2112 випускалися з кінця 90-х років до 2008 року, коли на зміну їм прийшло сімейство автомобілів Пріора. Нове відкриття цих автомобілів Lada пропонує захоплюючий погляд у минуле та нагадування про історію автомобілебудування, яка стояла на місці протягом десятиліть.

Покинуті Лади у Польщі
Покинуті Лади у Польщі

Знахідка цих автомобілів Lada надають автолюбителям та колекціонерам унікальну можливість придбати класичні моделі у первозданному стані.

Можливо, цим автомобілям, незважаючи на те, що їм уже два десятиліття, властивий ностальгійний зв'язок з епохою автомобільного дизайну і технологій, що минула.

Однак, зважаючи на все, ці авто мало кому цікаві в нинішні часи.

Читайте також:

Ніжно, соковито та ароматно: рецепт відбивних котлет із сиром по-італійськи

Краще почекати, якщо хочете зробити запаси: які продукти ще дешевшатимуть

Іменини 17 жовтня: кого треба привітати із Днем ангела. Список імен