Чи ви коли-небудь зустрічали будинок на колесах, зроблений з європейського тягача з причепом? Не колосальні американські напівпричепи з розлогими спальними кабінами, які можна побачити на автомагістралях США, а європейський варіант, перероблений у пересувний будинок.

В основі цього унікального творіння лежить вінтажний Volvo 1984 випуску, оснащений шестициліндровим рядним турбодизельним двигуном. В даний час виставлена ​​на продаж у США вантажівка за 6500 доларів, в оголошенні йдеться, що вантажівка знаходиться в «відмінному стані».

Будинок на колесах
Будинок на колесах

Хоча у нього більше немає п'ятого колеса ззаду, що запобігає буксируванню вантажівки, у ньому зберігається зчіпний пристрій для легких напівпричепів, що є звичайною особливістю в США для використання з важкими пікапами.

Будинок на колесах
Будинок на колесах

Нинішній власник підкреслює, що задня житлова зона була побудована за індивідуальним замовленням попереднім власником, яка разом зі своєю дружиною використовувала вантажівку для буксирування гоночного автомобіля та з туристичною метою.

Будинок на колесах
Будинок на колесах

Будинок на колесах
Будинок на колесах

Інтер'єр хоч і не розкішний, але функціональний. Він складається із зони відпочинку з двома лавами, які можна перетворити на спальне місце, настінного телевізора, раковини, мікрохвильової печі, туалету та душу. Резервуари для води можуть вміщувати до 300 літрів, а клімат усередині регулює пропановий обігрівач. Інвертор також є частиною обладнання.

Будинок на колесах
Будинок на колесах

Цікаво, що потрапити до салону можна через двері, розташовані в задній частині спального відсіку, але прямого проходу із салону немає. Крім того, задня частина шасі покрита килимовим покриттям, що утворює невеликий простір для відпочинку, що нагадує веранду.

Читайте також:

Можна було і картоплю з городу прибрати, і поїхати на ринок: як виглядав рідкісний ЗАЗ, зроблений для села

Бабахнув, коли його оглядали російські військові: під Воронежем упав дрон "із сюрпризом"

Не дайте себе обдурити: чи потрібно платити за перевірку лічильників та що відповідати майстрам