У Львові 18 вересня стався цікавий інцидент. Водій BMW 318i намагався перехитрити поліцію під час зупинки, але незабаром було викрито.

Про це пише «autocentre»

На вулиці Хані-Кейв поліцейські зупинили BMW за порушення правил дорожнього руху. Їм не знадобилося багато часу, щоб зрозуміти, що водій, схоже, перебував під впливом наркотиків. 20-річний водій охоче погодився пройти тест на наркотики, але його подальші дії всіх здивували.

Дорогою до медичного закладу водій взяв із собою пляшку соку. Він стверджував, що це єдиний спосіб надати зразок сечі для аналізу. Офіцери припустилися такого нестандартного підходу, але незабаром усвідомили свою помилку. Водій увійшов до туалету і за кілька хвилин впевнено, з гордою усмішкою, пред'явив зразок.

Водій на BMW
Водій на BMW

Водій здав на аналізи сік замість сечі
Водій здав на аналізи сік замість сечі

У Патрульних виникли підозри, оскільки рідина в контейнері не нагадувала типовий зразок сечі. Сумнів підтвердив лікар – це був просто сік! Наміри водія залишилися неясними, можливо через його поганий стан. Як і очікувалося, він відмовився проходити чергове обстеження.

Крім сумнівних дій, 20-річний хлопець не мав необхідних документів. Інспектори виписали штрафи за водіння без документів та склали протокол за водіння у стані наркотичного сп'яніння. Наголошувалося, що водія було затримано кількома місяцями раніше за аналогічне правопорушення.

Читайте також:

Якщо ви не готові служити: Верховна Рада зробить знижки для тих, хто боїться повісток. Що потрібно знати

Росіяни вкрали найвідоміший український серіал та видають його за свій

Це вже істерика: у Росії почали масово продавати військову техніку. На продаж виставляють цілі склади. Фото