Гороскоп на сьогодні 12 червня для всіх знаків Зодіаку публікує сайт Politeka:

Овен

21 березня – 19 квітня

Настав час повернутися до свого коріння, і це може покращити вашу самооцінку. Ви можете відчути, що швидко змінюєтеся, намагаючись знайти кар'єрний шлях, який вам підходить або принаймні такий, який забезпечить вам фінансову підтримку. Це може виснажити вашу енергію та утруднити ідентифікацію та зв'язок зі своїм істинним «я». Сьогодні добре подумайте про свої минулі інтереси і дозвольте близьким заповнити вашу спрагу життя.

Телець

20 квітня-20 травня

Успіх тепер може виходити від вашої системи підтримки, оскільки люди можуть бути щедрішими на допомогу або гроші. Особливо, якщо у вас є брати та сестри, зараз саме час поговорити з ними і подивитися, як ви можете допомогти один одному у ваших труднощах. Навіть проста розмова і сміх з ними обов'язково покращать ваш день. Внутрішні зміни можуть відбутися вже зараз, врегулювавши суперечки або уклавши образу в ліжко, тому прийміть мир із близькими.

Близнюки

21 травня-20 червня

У вас може бути багато друзів, які готові підтримати вас у ваших починаннях, але тільки вам вирішувати, чию допомогу прийняти. Іноді важко зрозуміти, що змінити у своєму способі життя, щоб поліпшити його, а не створити ще більше проблем, і ще важче, коли хтось наполягає на тому, що він знає правильний спосіб досягти цього. Довіряйте своєму внутрішньому голосу та не дозволяйте тиску з боку однолітків змусити вас зробити вибір, який не знайде відгуку.

Рак

21 червня-22 липня

Тепер ви можете по-справжньому заробити на власній чарівності і привернути загальну увагу людей, демонструючи свої плани. Це гарний час для спілкування та знайомства з новими людьми, особливо якщо ви намагаєтеся заявити про себе та бути почутими людьми, які можуть змінити ваше життя. Будь то співбесіда на нову роботу або найкраща нагода для вашого особистого бренду, переконайтеся, що ви показуєте себе з кращого боку.

Лев

23 липня – 22 серпня

Глибоке почуття бажання може ховатися під поверхнею як усередині вас, так і у когось з ваших близьких. Це може бути щось про що ви не знали або про що підозрювали, але не знали напевно. Хоча немає необхідності додавати плітки, звертайте увагу на те, що говорять люди, тому що вони можуть бути розгадані в чомусь, про що ви не кажете. Тримайте очі і вуха відкритими, а рот закритим і спостерігайте за тим, що ви дізнаєтеся про серця людей, що вас оточують.

Діва

23 серпня-22 вересня

Ваше серце і розум тепер пов'язані з спільнотою, і ви, можливо, почуваєтеся більш альтруїстичним, ніж зазвичай. Піддавшись бажанню допомагати іншим, ви зможете отримати доступ до ресурсів, які були вам раніше недоступні. Це може бути конкретна людина, яка вам допомагає, або нова можливість розширити свій світогляд. Якщо вам потрібне емоційне керівництво, попросіть оточуючих вас людей про їхню мудрість. Швидше за все, у них буде думка, яку ви не врахували.

Терези

23 вересня-22 жовтня

Питання кар'єри та ділових відносин сьогодні для вас у центрі уваги, навіть незважаючи на те, що сьогодні вихідні. Ви, мабуть, помітите, що вам полегшало виконувати свої завдання або укладати взаємовигідні ділові угоди. Співпраця з усіма, з ким ви працюєте, та використання своєї емоційної інтуїції допоможе максимально ефективно використовувати поточну енергію. Можливо, ви також зможете знайти творчі рішення проблем, які ставили вас у глухий кут у минулому. Спробуйте щось нове, тому що старі способи не обов'язково працюють.

Скорпіон

23 жовтня-21 листопада

Люди, можливо, очікують, що сьогодні ви виявитеся певним чином, але їм може бути корисно бути шокованим вашою новою версією. Вони можуть припустити, що побачать вас колишнього, але ви готові показати їм, як ви особисто виросли та змінилися. Ви можете навіть возз'єднатися з кимось, кого давно не бачили, і обидва прокоментують, як кожен із вас змінився. Дайте іншим такий самий простір для зростання, який ви хотіли б від них.

Стрілець

22 листопада-21 грудня

Деякі з ваших розпорядків дня можуть змінитися, і вам доведеться змінюватись разом з ними. Гнучкість допоможе вам не збитися з курсу через ці зміни, але, на щастя, ці зміни, швидше за все, вам сподобаються. Це може бути запрошення, отримане в останню хвилину, або посилка сюрприз поштою, яка змінить те, що ви планували робити сьогодні. Хоча цей день, ймовірно, не буде гламурним, у повсякденному житті, швидше за все, станеться позитивне струс.

Козеріг

22 грудня – 19 січня

Можливо, сьогодні вам буде легко спілкуватися з іншими людьми, і ви навіть зможете здивувати їх своєю неупередженістю. Ви з меншою ймовірністю засуджуватимете і з більшою ймовірністю підтримуватимете, коли інші висловлюють вам свою точку зору; вони оцінять, що їм не доведеться перебувати під такою пильною увагою. Якщо у вас є схильність бути голосом критики, відпустіть її на мить і подивіться, як це чути те, що вони говорять, не розбираючи це на частини.

Водолій

20 січня-18 лютого

Сьогодні багато всього відбувається… можливо, надто багато. Ви можете відчути, що на вас тисне занадто багато зобов'язань, які заважають вам подбати про себе. Якщо вирішення проблем інших людей завжди є вашим пріоритетом, тоді ваші власні потреби продовжуватимуть відсуватися на дно купи. Здоров'я та відпочинок зараз особливо важливі. Ваше завдання на день - витратити деякий час на турботу про себе, не відчуваючи провини!

Риби

19 лютого-20 березня

Можливості для розваг та ігор, швидше за все, з'являться на вашому шляху, але вам потрібно буде звільнити місце у своєму житті, щоб насолоджуватися ними. Люди, яких ви знаєте, можливо, захочуть поспілкуватися з вами, але якщо ви надто сором'язливі, щоб приєднатися, ви можете втратити гарні часи та чудові спогади. Ймовірно, тепер ви думаєте та почуваєтеся більш оптимістично, та інші оцінять, якщо ви зможете весело провести час, не беручи участь у змаганнях. Розслабтеся, ви будете раді, що це зробили!