Щоб приготувати капусту тушковану на сковороді з фаршем, почніть зі збору всіх необхідних інгредієнтів. Ви можете використовувати будь-який вид фаршу, який вам подобається, наприклад, свинячий, яловичий, курячий або суміш. Додатково для смаження вибирайте олію без запаху.

Для початку вимийте та очистіть моркву, а потім наріжте її тонкими смужками. Розмір і форма моркви впливатимуть на кінцеву текстуру страви, тому подумайте, чи ви хочете її натерти на тертці або нарізати.

Далі очищаємо та нарізаємо кубиками цибулю. У сковороді з олією на середньому вогні обсмажте цибулю та моркву до напівготовності, періодично помішуючи.

Як тільки овочі будуть частково готові, додаємо до сковороди фарш. Перемішайте і обсмажте його з овочами, розбиваючи великі грудочки, що утворюються. Приправте суміш сіллю та спеціями до смаку.

М'ясний фарш
М'ясний фарш

Виберіть тверді, соковиті помідори та видаліть шкірку. Нарізаємо їх кубиками середнього розміру і додаємо в сковороду до фаршу та овочів. Дайте суміші залишити на повільному вогні 1-2 хвилини.

Тим часом капусту миємо та обсушуємо, потім нарізаємо тонкими смужками, видаляючи з листя тверді потовщення. На іншій сковороді з олією тушкуємо капусту до м'якості, періодично помішуючи. Якщо капуста не дуже соковита, під час гасіння можна додати трохи гарячої води.

Коли вона стане м'якою, приправте її сіллю та будь-якими травами або спеціями. Обсмажену суміш фаршу та овочів з'єднайте з капустою, добре перемішавши. Дайте страві залишити на слабкому вогні близько 5-7 хвилин, щоб смаки змішалися.

Читайте також:

І ніякого борошна не потрібно: рецепт дієтичної та смачної піци, яка допоможе схуднути

Він танутиме в роті: рецепт справжнього віденського паски

Після такого вас розцілує вся родина: рецепт "ледачого" плову в рукаві з курячими стегнами