Багато хто з нас вважає автомобілі другим будинком і проводять у них значну частину свого життя. Так само, як ми цінуємо порядок у житловому просторі, підтримання чистоти та порядку в салоні автомобіля не менш важливо.

Згодом у наших автомобілях навмисне або забудькуватість накопичуються різні предмети, що призводить до безладдя. Взимку, коли температура значно падає, важливо стежити за тим, що ви залишаєте у своєму автомобілі, щоб запобігти потенційному псуванню або пошкодженню.

Ось речі, які не можна залишати в машині за холодної погоди:

Газовані напої.

Газовані напої можуть замерзнути і розширитися за мінусової температури, що призведе до вибуху пляшок або банок.

Ліки.

Ліки, що зберігаються в автомобілі, можуть втратити свою ефективність, а ампули можуть тріснути через холод.

Консерви.

Пломби на консервах можуть зіпсуватися за низьких температур, а крайніх випадках банки можуть вибухнути, розкидавши уламки.

Побутова хімія та аерозолі.

Рідкі миючі засоби та аерозольні балончики, включаючи такі продукти, як лак для волосся, можуть вибухнути при низьких температурах. Порошкові засоби для чищення, як правило, безпечні.

Гаджети.

Тривале вплив холоду може призвести до деградації акумуляторів ноутбуків та мобільних телефонів, викликаючи їхню швидку розрядку.

Музичні інструменти.

Музичні інструменти, залишені на холоді, схильні до пошкоджень, при цьому страждають дерево, лак і струни.

Фарба.

Деякі компоненти фарби не витримують низьких температур, що робить виріб непридатним для використання.

Батареї.

Низькі температури можуть знизити продуктивність батареї, що може призвести до вибуху лужних батарей, що призведе до витоку електроліту та навіть опіків тканин при поводженні з ними.

Яйця.

Яєчна шкаралупа втрачає герметичність і може тріснути на холоді, що дозволяє мікробам забруднювати яйця, створюючи загрозу здоров'ю.

Окуляри.

Якщо ви залишите запасні окуляри в машині, вони можуть деформуватися через холод, що призведе до спотворення лінз та погіршення вашого зору.

Пам'ятайте про ці речі, щоб зберегти салон вашого автомобіля чистим, організованим та захищеним від потенційних небезпек взимку.

Читайте також:

Накладатимете відразу двома вилками: рецепт гарбузової пасти з пармезаном і моцарелою

Ці квіти вас здивують: що треба посадити у лютому, щоб милуватися пишним цвітінням уже навесні

Путін відчуває поразку: Шойгу вже запросив мирні переговори з Україною та Заходом. Перша заява