Особлива група українців має змогу отримати суттєві благодійні виплати у розмірі до 46 395 гривень.

Про це пише «napensii»

Цю фінансову допомогу надає благодійна організація "Сеть 100 років життя у Рівному". Щоб мати право на цю допомогу, кандидати повинні відповідати певним критеріям та виконати невелике творче завдання.

Програма дій EU4CSO у надзвичайних ситуаціях, спонсорована ЄС, є рушійною силою цієї ініціативи. Насамперед він орієнтований на надання фінансової підтримки вимушеним переселенцям (ВПО) та громадським активістам, які активно працюють на благо українського суспільства. Загальний фонд програми становить 510 345 гривень, і кожен учасник має змогу отримати до 46 395 гривень, які будуть зараховані на його банківську картку.

Щоб взяти участь у цій програмі допомоги, люди повинні виконати такі кроки:

Напишіть короткий мотиваційний лист із описом їхньої діяльності до і після початку повномасштабного російського вторгнення.

Надати діючий сертифікат, що підтверджує статус ВПО.

Створіть резюме, що включає відповідні посилання на їхню попередню діяльність.

Всі ці документи слід надіслати електронною поштою на адресу eu4csosemergencyhelp@gmail.com. Під час надсилання листа переконайтеся, що у темі листа зазначено «Підтримка професійної діяльності громадських активістів-переселенців», як зазначено організаторами. Ця ініціатива покликана запропонувати фінансову підтримку тим, хто брав активну участь у діяльності, яка приносить користь своїм співтовариствам та українському суспільству у важкі часи.

Читайте також:

Будьте дуже уважні: у магазинах почали продавати підроблену "молочку". Як визначити

Захочеться з'їсти всю каструлю: рецепт гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та сиром

У будинку постійно водитимуться гроші: 5 кімнатних рослин, які приваблюють удачу