Ініціатор та благодійник проекту – українська компанія COSMOLOT. Авіафлот вартістю 100 млн грн – це 50 модернізованих БПЛА Punisher нового покоління з інноваційною технологією, яка є стійкою до РЕБ і дозволяє знищувати ворога в глибокому тилу.

COSMOLOT виділяє кошти за власним прибутком, а не завдяки донатам та зборам. Мета кампанії – посилити фронт сучасними технологіями та підтримати розвиток новітнього українського винахідництва. Зосередження компанії на фінансуванні інноваційної зброї – інвестиція у Перемогу та інвестиція у майбутню технологічну міць України.

Чому саме БПЛА? Сучасні підходи та новітні технології допомагають здобувати перемогу на полі бою. Європейські експерти називають війну в Україні "війною дронів", тому саме БПЛА нового покоління є одним із головних компонентів ефективного знищення ворога. Ефективність БПЛА Punisher неодноразово була доведена на полі бою.

Чому саме Punisher? БПЛА Punisher це перший український ударний дрон, розроблений командою українських ветеранів. Головні переваги БПЛА – це багаторазове використання, швидкість та непомітність, а сам БПЛА не має аналогів у світі.
50 БПЛА Punisher для Cosmolot Airlines обладнано унікальною модифікацією COSMO.

PUNISHER GEN IIIB COSMO так:

  • можливість виконувати завдання у надскладних умовах придушення сигналів GPS та телеметрії;

  • стійкість до впливу всіх існуючих ворожих систем радіоелектронної боротьби (РЕБ) та нових елементів зв'язку. Модифікацію COSMO було розроблено українськими інженерами спеціально для нових Punisher;

  • використання ударних дронів з ефективним застосуванням тактики рою – групової атаки мети.

  • ефективно знищення ворожих командних пунктів, складів боєприпасів та баз у глибокому тилу.