Цими днями з'явилася інформація, що голова Вінницького ТЦК Роман Потерлевич отримав квартиру , яка спочатку призначалася бійцю.

Це підтвердив місцевий забудовник та волонтер Володимир Хоменко. Саме він виділив сім'ям героїв житло, всього було 8 квартир.

Про це Хоменко розповів у Facebook. Головним призвідником, як він стверджує, є голова Вінницької ОВ Сергій Борзов. Волонтер минулого року звернувся до нього, щоб провести в квартири газ, проте на відповідні документи він чекав дуже довго, пишуть « Акценти» .

"Цю довідку я поміняв на восьму квартиру, вона видавалася два місяці. У той час, коли люди вже могли заселитися в квартири, а це 99 сімей. Не було довідки, мені не дозволяли протягнути газ, 5 км газу я простяг за власний кошт" , - сказав він.

Хоменко цілий рік не міг завершити роботи з газу, але на сьогоднішній день квартири вже житлові. За його словами, Борзов знущався з нього і спеціально затягував процес, а в результаті просто "віджав" житло. Крім того, голова ОВА погрожував і тиснув на волонтера, коли правда почала спливати.

Хоменко вже підготував заяви до потрібних органів, щоб вони розібралися з корупціонером. Також він заявив, що місцевий військком Роман Потерлевич, котрий заволодів квартирою, просто виконував наказ голови ова.