Ситуація стає все більш напруженою в Україні, оскільки керівник об'єднаного прес-центру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк попередила про реальну загрозу нового масованого ракетного удару з боку російських окупантів. Вона висловила своє занепокоєння та заявила, що такий удар може статися у південній частині України найближчими днями.

Про це повідомляє портал «glavred»

У своєму виступі в ефірі національного телемарафону Гуменюк повідомила, що вночі стався дроновий удар і сказала, що є ймовірність ракетного удару найближчим часом. Вона закликала бути готовими до цього та наголосила на серйозності ситуації.

Гуменюк також зазначила, що минулої доби було підтверджено знищення окупантів та 8 одиниць техніки на південному напрямку. Серед знищеної техніки було виявлено і безпілотників-розвідників, які ворог використав для збору інформації та підготовки до майбутніх атак.

Вона також вказала на те, що потужна дронова атака Росії на портову інфраструктуру України була очікуваною, особливо після прибуття вантажних авіабортів із Тегерану до Москви.

Нагадаємо, що нещодавно російські окупанти атакували Київ дронами "Шахед". Однак завдяки діям української протиповітряної оборони всі ворожі безпілотники були успішно збиті.

Ситуація на сході України залишається напруженою, і українські сили готові відбити будь-яку загрозу та захистити свою країну від ворожих атак.

Читайте також:

Андрій Крищенко: Найсильнішу контратаку РФ на околицях Бахмута було відбито 2 тижні тому

Скільки зараз платять мобілізованим українцям: названі суми

У вас будуть просити рецепт цієї закуски: робимо "перлинну" мариновану цибулю