У ЗМІ спалахує новий скандал, пов'язаний з нереальними витратами українських чиновників та топ-менеджерів під час війни.

Ще одним "героєм" публікацій став Ігор Кушнір, який є головою відомого будівельного гіганта "Київміськбуд".

Як повідомляє bihus.info з посиланням на власні джерела, Ігор Кушнір скористався довідкою про інвалідність, виїхав за межі України та ще й примудрився підкорити Еверест! Як вам така інвалідність?

При цьому автори публікації зазначають, що тур з підйому на Еверест обійшовся Ігореві Кушніру та його дружині в 150 тисяч доларів!

"Виїхав за кордон за довідкою про інвалідність і… підкорив Еверест. Президент "Київміськбуду" Ігор Кушнір зі своєю дружиною Оксаною у травні цього року піднялися на Еверест. Спортивні медіа розповідали про це як про подію: перша українська пара на вершині Землі. Ось тільки як посадовцю вдалося виїхати через стан здоров'я і підкорити таку вершину, яка дається не всім підготовленим здоровим людям — загадка.

А, і цікавий момент: підйом на Еверест подружжю коштував 150 000 доларів. Ну а сам Кушнір за час повномасштабної війни пробув за кордоном близько 8 місяців", - йдеться у публікації bihus.info.

Читайте також:

Доведеться з цим упокоритися: кому з пенсіонерів припинять виплати пенсій

Дайте відразу три добавки: рецепт курячих сердець, тушкованих у сметані з морквою та цибулею

Це легко перевірити: названо 10 симптомів раку на початковій стадії