Полковник Руслан Трігуб, який очолює Дарницький ТЦК у Києві, на початку червня потрапив у страшний скандал через свій відпочинок під час комендантської години. Вранці його відвідали колеги, а відео швидко розлетілося мережею, пише Znaj.ua.

На місці військові підтвердили, що Трігуб та його компанія були в стані алкогольного сп'яніння, а також впливали на Бориспільський РТЦК, щоб його співробітники вручили повістки охоронцям приватної території, які напередодні зробили йому зауваження щодо відпочинку.

Руслан Трігуб, скріншот

Також Тригуб сказав працівникам ВСП, які виїхали на місце, що він є цивільною особою, тож відмовився надавати рапорт про відпустку. Проте документ все ж таки потрапив до рук військових, але підписав його заступник полковника, який зовсім не мав на це право.

Рапорт про відпустку Тригуба

Варто зазначити, що Тригуб вів бесіду з військовими в досить непристойному вигляді, і навіть не спромігся прикрити свій обвислий голий живіт.

Реакція простих українців була очевидною. Багато хто був шокований поведінкою представника ТЦК.

Реакція на поведінку Тригуба, скріншот

Нагадаємо, п'яний керівник Дарницького ТЦК Руслан Трігуб під час комендантської години трощив паркани та погрожував охоронцям .