Ніхто не заперечуватиме, що часто в житті буває так, що деякі предмети в будинку стають зайвими і втрачають свою актуальність. Тоді у власника закономірно виникають думки віддати річ тому, хто вдихне у неї друге життя. Як виявилось, не завжди це варто робити.

Так, стало відомо, деякі речі неодмінно потрібно купувати новими, оскільки за повір'ями вони нерозривно пов'язані з темним світом і захистом домашнього духу.

Взуття та одяг. Усі натільні речі буквально просочуються енергією свого господаря. Віддавши їх можна позбавити себе частини енергетики та благ, і приймати їх у дарунок теж не слід – хто знає, що задумав дарувальник.

Саме тому ті, хто вірять у забобони, намагаються не дарувати одяг та взуття – невідомо, чи передасть людина хвороби, біди та нещастя на енергетичному рівні.

Щоправда, якщо ношений одяг підніс родич, то щоб його очистити від негативу, його потрібно випрати в солоній воді.

Шкарпетки. Тут йдеться не про ті речі, які вже хтось носив, а про нові. Так, не варто дарувати комусь шкарпетки, адже це руйнує ваш зв'язок із цією людиною. Тому дарувати своєму чоловікові чи хлопцеві шкарпетки на свято – це погана ідея.

Прикраси. Біжутерія та коштовності, особливо з дорогоцінного металу (золото, платина, срібло), антикварні прикраси теж мають схильність черпати енергію від минулого власника. Якщо ми їх віддаємо, то віддаємо частку свого позитиву, а у разі, коли приймаємо – переймаємо на себе чужорідні програми та навіть хвороби.

Годинник, шарф, рушник. Ці предмети побуту за всіх часів символізували розлучення та конфлікти. Щоб життя не розвело з людиною, краще їх їй не подавати.

Мітла. Ця домашня помічниця завжди потрібна в будинку. Але навіть дар від родичів її приймати не варто. Ще б пак, наші предки завжди вважали віник символом сімейного благополуччя та достатку. Говорили навіть, що віник накопичує енергетику вдома і може "вимости" щастя з сім'ї.

Якщо ж хтось все ж таки вирішив подарувати вам віник, то можна просто дати цій людині кілька монет - вийде, що ви його купили, а не взяли задарма.

Читайте також:

Від запаху можна шаленіти: рецепт сирної запіканки з шинкою, сиром та кукурудзою

Сльози та горе: не стало українського льотчика, який захищав небо України. Було 80 вильотів, але життя обірвалося

Заряджайте телефони: названі області, де вимикатимуть світло

Багато хто припускається помилки: на яке вікно потрібно ставити орхідею, щоб вона цвіла