Вінегрет - це улюблений салат багатьох господарок. Готувати його легко і просто, але іноді традиційний рецепт набридає, і тоді хочеться додати щось нове до рецептури.

Докладний рецепт смачного "рибного" вінегрету читайте у нашому матеріалі.

Для приготування нам знадобиться:

Спосіб приготування:

Перед тим, як розпочати приготування салату, необхідно заздалегідь приготувати всі необхідні інгредієнти. Ви можете використовувати консервовану рибу будь-якого виду, будь то тунець в маслі або у власному соку, а також інші рибні консерви. Якщо ви не любите солоних огірків, їх можна замінити на мариновані. Краще використовувати ароматну нерафіновану олію, щоб додати більш насичений смак.

Щоб почати готувати салат, необхідно ретельно вимити буряк, моркву та картоплю, а потім залити холодною водою в каструлі. Поставте каструлю на вогонь та доведіть воду до кипіння. Варіть картоплю та моркву близько 25-35 хвилин, а буряки – близько години. Все залежить від їх розміру та сорту. Коли овочі будуть готові, їх потрібно дістати з окропу та остудити до кімнатної температури.

Відкиньте консервований тунець на друшляк і дайте йому стікати деякий час, щоб позбутися зайвої рідини. Очистіть охолоджену картоплю і наріжте кубиками, аналогічно і з морквою. Очистіть і наріжте буряки кубиками і додайте всі овочі в глибокий салатник. Промокніть солоні огірки паперовим рушником, наріжте їх кубиками та додайте до решти інгредієнтів. Відкиньте консервований горошок на друшляк, щоб позбавитися зайвої рідини, і додайте його в салатник.

Очистіть цибулю і наріжте її невеликими шматочками. Додайте цибулю до решти інгредієнтів. Якщо ви використовуєте тунець шматочками, розділіть його вилкою на невеликі шматочки і додайте його в салатник. Приправте салат сіллю та меленим чорним перцем на свій смак, потім заправте його олією. Ваш салат готовий!

Читайте також: