Якщо з грошима поводитися невміло, це може призвести до перекриття грошового потоку та втрати шансів на фінансове благополуччя. Перше правило при поводженні з грошима – зберігати їх у правильному місці.

У нашому матеріалі вказано, які місця в будинку слід уникати при зберіганні грошей і як правильно поводитися з ними, щоб вони примножувалися.

Місця в будинку, куди не можна зберігати гроші, так звані заборонені схованки, включають скляні банки, матраци, схованки біля вхідних дверей, книги і тісні коробки і папки. Кожне з цих місць несе в собі енергетичний негатив, який може негативно позначитися на фінансовому благополуччі.

Крім уникнення невдалих схованок, слід правильно поводитися з грошима. Поради від експертів включають наступне: складати купюри в гаманець однаково - "віч-на-віч" і за зменшенням номіналу, для зберігання грошей вдома придбайте гарну скриньку або коробку, не поспішати витрачати гроші, навчитися фінансової грамотності і керувати фінансами з розумом, завести собі талісман - іноземну банкноту або рідкісну монету, розташовувати схованку поруч із землею або металевими предметами, не шкодувати витрачених коштів та дозволяти грошам працювати.

Читайте також:

Якщо вам трапилося яйце з двома жовтками: що кажуть прикмети та чого чекати

Краще цього робити: чому не можна класти звичайні ключі на стіл. Що кажуть прикмети

Краще не повторювати цю помилку: чому не можна спати поряд із дзеркалом. Що кажуть прикмети