Згідно з астропрогнозом Влада Росса, новий масований ракетний удар окупантів по Україні можливий лише після відносного затишшя у квітні.

Докладніше про це інформує сайт ТСН, посилаючись на інтерв'ю Влада Росса.

Згідно з прогнозом, у березні росіяни можуть зіткнутися з загрозою знищення Кримського мосту з боку українських військових, що може спричинити різку реакцію та можливий ракетний удар по Україні.

"Єдине, що 20-ті числа можуть бути такими напруженими. Може й голка Кощея впасти. Голка кощеєва – це Кримський міст. Він (Путін – ред.) спочатку може озвіріти та спрямувати ракетні удари по Україні", – прогнозує астролог.

Необхідно відзначити, що російські загарбники вже не мають таких можливостей для обстрілів, як раніше, однак вони можуть використовувати інші методи, такі як підйом винищувачів та бомбардувальників для створення залякування. Загалом ситуація на східному кордоні України залишається нестабільною і потребує підвищеної уваги.

Астролог назвав міста, які можуть опинитися під ракетним обстрілом окупантів.

"Найнебезпечніші міста у нас залишаються такі, як Запоріжжя, Миколаїв. Звичайно ж буде важка ситуація з Харковом продовжуватися. Ну і звичайно Дніпро - теж, і Дніпропетровська область - може бути така складна ситуація", - поділився прогнозом Росс.

Паралельно з цим астролог вважає, що у майбутньому відбудеться "яскравий" наступ українських військ.

Читайте також: