Найближчого тижня погода в Україні очікується нестабільною, але загалом теплою. Найбільш приємні температури +10 ° ... + 15 ° будуть спостерігатися місцями. Однак протягом усього тижня очікуються зміни температури, які найбільш помітні на заході країни. У цих регіонах можливий випад мокрого снігу.

Докладніше про це інформує УНІАН.

Початок тижня в Україні відрізнятиметься сухою, але не надто теплою погодою. Лише в Івано-Франківській та Чернівецькій областях температура підніметься до +10°...+13°, тоді як на решті території країни очікуються показники +3°...+9°.

Вівторок, 14 березня, в Україні характеризуватиметься різким підвищенням температури, особливо це помітно на заході країни, де стовпчики термометрів піднімуться до +10...+15°. На решті території також буде помітним збільшення температури до +7°...+12°, за відсутності опадів і лише невеликої хмарності.

Середина тижня, 15 березня, характеризуватиметься дощами та мокрим снігом на заході України, де температура різко знизиться до +6°...+9°. Дощ очікується також на сході країни. У більшості регіонів очікується температура в межах +7°...+11°, проте на півдні можливе потепління до +13°.

16 березня температурні відмінності на території України посиляться. На заході та півночі стовпчики термометрів показуватимуть +5°...+7°, у більшості центральних регіонів відзначатимуться +8°...+13°, на півдні - +11°...+14°, а на сході - до +10 ° ... +15 °.

У західних регіонах більшої частини західних країн плануються дощі та мокрий сніг, тоді як у деяких центральних та північних регіонах очікуються невеликі опади.

До вихідних, зокрема, 17 березня, опади майже повністю припиняться по всій Україні, лише на сході можливі дощі. Відмінності у температурі скоротяться, у більшості регіонів очікуються +6°...+9°, а у південних та південно-східних областях температура повітря підніметься до +9°...+12°.

У вихідні, 18 та 19 березня, температура в Україні знову зросте. До кінця тижня майже в усій країні температура становитиме +10...+14°, за винятком північно-східних регіонів, де термометри покажуть +7...+9°. Очікуються невеликі опади, а загалом у країні буде хмарна погода з невеликими періодами прояснень.

Читайте також: