Отримавши нагороду "Смолоскип свободи" від жіночого форуму Forbes 30/50, Олена Зеленська продовжує візит до Об'єднаних Арабських Еміратів. Так, 9 березня перша леді представила в Абу-Дабі свою Фундацію та закликала меценатів допомагати Україні будувати дитячі будинки сімейного типу.

Для візиту Зеленська обрала стриманий діловий образ. Перша леді для виходу обрала чорний костюм-трійку, який складався із жакету, жилетки і широких штанів та білосніжної сорочки з відкладним коміром. Взута вона була у чорні туфлі на шпильках.

До лацкану жакету Олена Зеленська прикріпила цікаву золоту брошку у вигляді кола. Також Зеленська зробила акуратну укладку, ніжний макіяж і прикрасила вуха золотими сережками-пусетами.

"Російське вторгнення та ракети вигнали з їхніх ретельно облаштованих осель десятки будинків сімейного типу (ДБСТ). Тепер вони змушені винаймати житло чи, гірше, все ще шукати прихистку, придатного для потреб багатодітних родин, - розповіла Зеленська в Instagram. - Саме для таких сімей, які втратили свої домівки через війну, моя Фундація розпочала проєкт із побудови нових будинків. У них буде все, що потрібно великій родині для життя і безпеки: від автономного опалення до бомбосховища".

Дружина президента України представила свою Фундацію президенту ОАЕ Мухаммаду бін Заїду Аль Нагаяну, запросила його та інших меценатів до співпраці.

Крім того, Олена Зеленська в ОАЕ зустрілася з жіночою командою уряду, яка працює для розвитку всебічного співробітництва між Еміратами та Україною, особливо в гуманітарному напрямі. На фото нона позує з міністеркою з питань міжнародного співробітництва Рим Аль-Хашімі та міністеркою з питань клімату та довкілля Мар'ям Аль-Мхейрі.

До речі, у цьому самому аутфіті Олена з'явилася на інтерв’ю виданню "Емірати сьогодні".

Читайте також:

Колишній тренер збірної України здивував заявою: каже, що росіяни ні в чому не винні

У Європі продають рідкісний український позашляховик часів СРСР. Просять 16 тисяч євро

ПриватБанк та Нафтогаз потішили українців: торкнеться всіх споживачів газу