Відомий радянський та український військовослужбовець, полковник запасу ЗСУ, а також український військовий спеціаліст Олег Жданов розповів, наскільки небезпечними можуть бути для України потенційні ракетні атаки Росії.

Відповідну інформацію розмістили на порталі новин «glavred»

Важливо повідомити, що український військовий експерт Олег Жданов запевняє, що ракетні удари Росії по території України не несуть великої ефективності для ворога. Так, це говорить про те, що шкода від російських ракет падатиме, а робота українських ППО ставатиме лише краще та ефективніше.

"Нам із вами варто чекати на те, що інтенсивність таких ударів знижуватиметься, а ефективність ППО – зростатиме. Не треба забувати, як би росіяни не намагалися щось виготовити, загальна кількість ракет в РФ зменшується, тому що витрачають вони набагато більше, ніж виробляють. Крім того, до кінця березня ми маємо отримати комплекси "Patriot", що дасть нам шанс боротися з "Кинжалами". Тому для пересічного українця тенденція позитивна", - заявив полковник запасу ЗСУ.

Потрібно розуміти, що російський тиран Путін не має наміру зупинятися. Він хоче знищити не лише критичну інфраструктуру України.

Читайте також:

З 1 квітня оплачувати комуналку та сплачувати податки можна за новими правилами

Путін готує новий наступ: аналітики назвали місто, яке опиниться під загрозою

АТБ порадував українців доставкою продуктів: що змінилося

Чому цибулю ніколи не можна зберігати поряд з картоплею: ​​багато хто цього не знав