Грузини повстали проти свого уряду, який, "надихнувшись" прикладом Російської Федерації, вирішив ухвалити закон про іноагентів.

Але народ Грузії вирішив, що досить терпів "російський ніс" у справах своєї держави. Слід зазначити, що закон було відкликано, але демократичні процеси всередині Грузії не зупинити. Поки що ще не зрозуміло, чим закінчиться ця ситуація, однак у росіян уже підгоряє.

Наприклад, путінська пропагандистка Маргарита Сімоньян загрожує напасти на Грузію. Детальний пост вона опублікувала в Telegram.

Симоньян зазначила, що якщо грузини надумають повторити 2008 рік - П'ятиденну війну з Росією, у ході якої Росія нахабно "віджала" Південну Осетію та Абхазію - то дуже пошкодують про це.

"З Грузією ніхто цяцкатися не буде і війська туди посилати не буде, а просто шарахнуть відразу Тбілісі, особливо не розбираючи, - хоча б тому, що А) не до сантиментів зараз; Б) у Тбілісі немає Києво-Печерської лаври", - написала Симоньян.

Однак навряд чи Росія має ресурси для створення ще одного фронту для своєї армії. Цілий рік армія Російської Федерації не може захопити кілька сіл у Донецькій та Луганській області України, і навряд чи зможе подужати ще й Грузію.

Читайте також: